Dobrodošlice – Meet and Greet

Usluga dobrodošlice za vas ili vaše drage goste prilikom i nakon putovanja, specijalnost je našeg tima.

Zahvaljujući brojnim partnerima u regionu i svijetu, Oki Air je u mogućnosti da ponudi bilo koju uslugu koja će biti od značaja za vas ili vašeg gosta. Naši efiksni agenti će vam pomoći da osmislite jedinstveni paket usluga dobrodošlice koji želite da poklonite nekome bitnom ili jednostavno želite sebi da ugodite kada putujete do odredjene destinacije.

Nudimo organizaciju transfera od aviona do terminala, od aerodroma do hotela, kompletnu asistenciju na aerodromima i brojne druge usluge koje će učiniti da se osjećate VIP gostom.

Naši partneri mogu za vas pripremiti tortu i šampanjac za proslave rodjendana ili bitne godišnjice, tokom leta ili po slijetanju, bukete cvijeća ili bombonjere za one koje volite i kojima želite da priuštite posebno zadovoljstvo.

Tu smo da za vas izvršimo rezervaciju u željenom hotelu ili restoranu, obezbijedimo ulaznice za specijalne dogadjaje, jednom riječju, da vam se nadjemo u svakoj prilici tokom vašeg putovanja i nakon što stignete na destinaciju. Spremni smo da vaš boravak učinimo prijatnim i nezaboravnim uvažavajući sve želje i zahtjeve.